Přihlásit se | Registrace

Přispěvatelé, autoři a redaktoři

Portál není projektem několika málo jednotlivců, kteří by chtěli prezentovat pouze svůj osobní pohled a názory na problematiku. Právě naopak. Portál Larpy.cz je projektem, který by měl umožnit shromáždit myšlenky co nejširší odborné veřejnosti. Možností, jak přispět k jeho informační bázi je několik.

Přispěvatel

Přispěvatelem může být kdokoliv, kdo by chtěl jednorázově přispět aktualitou, pozvánkou či upozorněním na zajímavý článek na jiném portálu nebo v médiích. Danou informaci můžete odeslat na e-mailovou adresu redakce@larpy.cz, kde se jí ujme některý z redaktorů, a pokud bude článek publikovatelný, přidá jej do portálu.

Autor

Autorem může být kdokoliv, kdo by chtěl přispívat častěji, než-li jen jednou za čas. Je pouze na autorovi, jestli má chuť psát do různých rubrik dle aktuální situace, nebo si vybere jednu či dvě rubriky, kde se cítí nejvíce fundovaný.

Autor má přístup přímo do redakčního systému, zadává celý článek včetně formátování (rozhraní je klikací stejně jako kódové, záleží na vaší volbě) a má na portále vytvořený svůj osobní profil. Pokud se chcete stát autorem, pak se zaregistrujte a dejte nám vědět na e-mailové adrese info@larpy.cz.

Redaktor

Redaktorem může být kdokoliv, kdo má zájem přidat se k budování portálu opravdu vážně. Má stejné možnosti publikační činnosti jako autor, ale mnohem více možností ostatních činností. Odpovědností redaktora je schvalování a případná nezbytná úprava (korektura, chybný kód atp.) článků a příspěvků k publikaci. Každý redaktor má na starosti jednu ze sekcí a pro tuto sekci sám aktivně vyhledává související články, chybějící témata a oslovuje případné autory z řad přispěvatelů.

Získání postu nového redaktora závisí na osobních kvalitách, předchozích zkušenostech a zapálení pro věc každého zájemce. Schválení této pozice vždy předchází debata stávajících redaktorů. Pokud se chcete stát redaktorem, dejte nám vědět na e-mailové adrese info@larpy.cz.

Odměny stálých spolupracovníků

Vzhledem ke snaze zachovat portál co nejvíce nezávislým na komerčních vlivech, jsou veškeré činnosti s provozem portálu související záležitostí dobrovolnou a neplacenou. V případě, že bychom získali větší obnos od dobrovolných dárců, sponzorů či grantů, pak za svoji činnost mohou stálí spolupracovníci (redaktoři, administrátoři, kodér, grafik) dostat občasnou odměnu. Motivace všech lidí shromážděných kolem portálu Larpy.cz jsou však jiné, než vidina finančního zisku.

Zanechte komentář

Nejčastější štítky

Archivy