Přihlásit se | Registrace

Přijďte si zkusit larp! Zn: Nezávazně

Hlavní role pro vás

Také vaši známí pořád mluví o larpu, jednou za měsíc na nějaký vyrazí a vy pořád nevíte, co to přesně je? Chtěli byste si larp zkusit na vlastní kůži, ale nechce se vám vkročit přímo do jámy lvové? Nebo už dávno pracujete, a i když byste si tuhle zábavu třeba rádi zkusili, máte ukrutně málo času?

Ať je to jakkoli, máme pro vás univerzální řešení. Občanské sdružení Court of Moravia v rámci cyklu Hlavní role pro vás pořádá až do konce tohoto roku v brněnském Centru 8D krátká setkání, kterými by vám chtělo larp co nejpříjemnější cestou přiblížit.

Na Centru 8D jsou pro vás připraveny dva druhy larpového hraní. Ve všední večer (úterní, středeční nebo čtvrteční) se můžete od 19:00 stavit na Večer v hlavní roli. Bude na vás čekat krátké povídání o tom, co larp vlastně je, promítnutí několika fotek a pár kratičkých rolových her, díky kterým si budete moci principy larpu sami osahat. Celou dobu s vámi budou vstřícní organizátoři, kteří vás večerem provedou a odpoví na všechny záludné otázky, které si pro ně připravíte.

Pokud vás larp zajímá, beze všeho se stavte. Není potřeba žádné vstupné, přihláška ani kostým. Pokud nestíháte kvůli práci nebo škole, není nutné se trápit, když dorazíte o něco později. Setkání skončí před desátou hodinou, takže se určitě dostanete domů tak, abyste se vyspali na další pracovní den. Konkrétní rozpis termínů, kdy na vás Večer v hlavní roli čeká, najdete v kalendáři událostí či na stránkách akce.

Druhou aktivitou z cyklu Hlavní role pro vás, jsou tři komorní larpy, kterým věnujeme tři sobotní odpoledne v listopadu a prosinci. Před hrou budou nachystány krátké dílny, které vám poradí, jak uchopit roli a pojmout hru. Počítáme s tím, že mnozí z vás budou hrát larp poprvé. Stejně tak během celé hry bude v blízkosti lektor, aby poradil, když se někde něco pokazí nebo začne skřípat. Pokud si chcete komorní larp zkusit a necítíte se na to hned napoprvé, je tohle nejlepší způsob jak se osmělit.

Pokud vy sami jste hráči larpu a pouze hledáte způsob, jak k němu přivést své kamarády či známé, řekněte jim o Hlavní roli pro vás a přijďte za námi do brněnského Centra 8D. Vyzkoušíte, uvidíte. A nebojte se: larpy jsou opravdu pro každého.

Další informace naleznete na webových stránkách Court of Moravia, o.s..

Zanechte komentář

Nejčastější štítky

Archivy