Přihlásit se | Registrace

…u bran Pekelných

Země snů – logo

Would the Lord of Hell destroy his realm?
Would the Lord of Hell ever free the souls held in torment?
Would the Lord of Hell expel the never-born?
Would the Lord of Hell abandon the war with Heaven?

The Lord of Hell will do what he damn well likes.

– Sandman, Season of Mists


Touha hrát si a záliba v knihách Neila Gaimana nás letos již poněkolikáté může zavést do světa příběhů. Do světa, který se rozprostírá někde za tím naším. Země Snů se tak opět dostane trochu blíž k našim srdcím… Tento rok se ale všechno odehraje na trochu jiném místě.

Intermezzo říše Snů právě začíná – přijměte proto prosím pozvánku na výlet do Pekla, který snad ukojí i vaši Touhu. Pojďte společně s námi snít svůj Sen o Hříchu.

Co se stalo se Sny?

Sen o Hříchu je další ze série her, které se tradičně odehrávaly (a v budoucnu i budou odehrávat) v říši snění, bájné Zemi Snů. Inspiraci čerpá z díla Neila Gaimana a hlavně pak z celého souhrnu lidské mytologie, historie, kultury i popkultury.

Země snů – plakát

Sen o Hříchu je hrou, která klade důraz na propojení a propracovanost jednotlivých hráčských rolí tak, aby vyhovovaly právě samotným hráčům. Je otevřenou hrou, která se snaží nabídnout všem hráčům možnost vyžití. A je hrou, která právě teď prochází mnoha změnami.

Změnilo se místo: jak v ději, tak to reálné. Změnil se také celý organizační tým. Na druhou stranu si ale Sen o Hříchu ponechal původní formát her ze série Země snů; pořád se snažíme o vytvoření přátelské hry z domáckého prostředí. „Sny„, jak je znáte, už sice nejsou, ale jsou tu Sny nové, minimálně stejně tak dobré. Sny, které se snaží být vizuálně zajímavou a atmosferickou hrou. Navíc teď máte jedinečnou možnost být při tom, když se známá hra staví do nového světla, pozorovat změny a zároveň si pořád užívat Sny takové, jaké byly dřív.

Letos na Vás čeká velká škála předpřipravených rolí. Rozhodně to ale neznamená, že byste byli nějak omezování v rozletu vlastní fantazie. Pořád se ocitáte v prostoru, kde se na jedné hře může potkat antický hrdina Trojské války s moderním uchvatitelem všech internetů. Sny vždy byly hrou, která hodně stála na hráčích – Na jejich ochotě si hrát a vytvořit společně s ostatními svět, ve kterém si užijeme své role. A tak to bude i letos.

Rovněž klademe důraz na hmotné zajištění všech důležitých věcí. Na akci bude například fungující hostinec, atmosféra místa bude podpořena různými kulisami, které nám pomohou docílit toho správného zážitku, a mnoho dalších překvapení.

A tohle všechno jsou důvody, proč si myslíme, že by se Vám Sen o hříchu mohl líbit.

Jak začít snít?

Ať už jste to někdy prožili, nebo jste ve snění nováčky, nebojte se a zkuste si hru, která se Vám za Váš vklad odmění. O víkendu 27.-29. srpna 2010 se můžete na čas stát původním obyvatelem Pekla, nově příchozí Duší, uzurpujícími Lillim nebo samotářem, který má v Pekle vlastní zájmy.

Pro přihlášení je třeba vyplnit krátký dotazník, díky kterému Vám budeme moci nabídnout jednu z předpřipravených rolí. Tu pak po té společně upravíme přímo Vám na tělo. Není to složité a přidat se může každý, kdo má chuť si hrát.

Celý postup registrace, dotazník a všechny ostatní důležité informace jsou rovněž k nalezení na stránkách Snu o Hříchu.

O hře se lze volně bavit na diskuzním serveru Hofyland, kde je k tomuto účelu zřízen klub s číslem 20750.

Mad Fairy, o.s.

Stejně tak je možné komunikovat i na Facebooku, kde je akce zanesena jako událost.

Pokud máte jakýkoli dotaz, neváhejte se obracet na mail:
zemesnu(zavináč)madfairy(tečka)cz

Na zhmotnění společného Snu se těší
Váš organizační tým Země Snů: Snu o Hříchu

Mad Fairy, o.s.

Zanechte komentář

Nejčastější štítky

Archivy